Avokatja e Kujtim Veselit: Rasti i tij është neglizhuar për shkak të përkatësisë etnike

Institucionet e drejtësisë dhe sigurisë janë treguar të paafta për të mbrojtur të miturin nga Fushë Kosova, i cili vdiq…

Avokati i Popullit shpreh keqardhje që institucionet nuk ofruan mbrojtje për Kujtim Veselin

Në ditën e dytë e samitit për antigjipsizëm, u organizua paneli i diskutimit “Bashkëpunimi ndërsektorial, qasja në drejtësi dhe antigjipsizmi…

Shoqëria Civile: Komuniteti REA diskriminohet çdo ditë

Kosova mbetet shumë mbrapa me vendime adekuate të zgjidhjes së problemeve të shumta për komunitetet rom, ashkali, egjiptian, të cilët…

Diskutim për racizmin në përvjetorin e vrasjes së Kujtim Veselit

Grupi Drejtësi për Kujtimin po mban diskutim në panel me aktivistë nga shoqëria civile për të shtjelluar pikëpamjet e tyre…

Mungon mbrojtja e të akuzuarit për vrasjen e Kujtim Veselit, shtyhet seanca

Seanca për shqyrtimin e ankesës për rritjen e dënimit për rastin e vrasjes së Kujtim Veselit është shtyrë për datën…

Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Kujtim Veselit

Është shtyrë seanca  për shqyrtimin e ankesës për rritjen e dënimit për rastin e vrasjes së Kujtim Veselit. Avokatja e…

​Vrasja e Kujtim Veselit, sot shqyrtohet ankesa e familjes që kërkon rritjen e dënimit për autorin

Në Gjykatën e Apelit sot duke filluar nga ora 10:15 do të mbahet seanca për shqyrtimin e ankesës për rritjen…

Nesër seanca për rritjen e dënimit për rastin e vrasjes së Kujtim Veselit

Në Gjykatën e Apelit nesër duke filluar nga ora 10:15 do të mbahet seanca për shqyrtimin e ankesës për rritjen…

25 vite burg për të akuzuarin për vrasjen e Kujtim Veselit

Gjykata Themelore në Prishtinë  ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit S.O. për veprat penale “Vrasje e rëndë” dhe “Dhunim” ndaj…

Të hënën mbahet seanca për shpalljen e aktgjykimit për rastin e Kujtim Veselit

Të hënën do të mbahet seanca ku do të shpallet aktgjykimi nga Gjykata Themelore për rastin e 11 vjeçarit nga…
error: