Dëmtohen varrezat ilire në Maqitevë

Një femër ka raportuar se në varrezat ilire në fshatin Maqitevë të Suharekës, kishte vërejtur dy persona duke gërmuar. Polica…

Kufomat e ushtarëve rusë të braktisur gjenden pranë Kievit

Kur qentë e tyre filluan të gërmonin me këmbëngulje në një vend në pyll, fshatarët në Zavalivka thirrën autoritetet. Një…

Paraburgim për të dyshuarit që ngatërruan kufomat në Klinikën Infektive

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh për të pandehurit M.N. dhe E.R.…