​Daka e quan të porositur shkarkimin e saj, paralajmëron ankesë në Gjykatën Kushtetuese

Ish-kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka e ka quajtur vendim të porositur dhe jo Kushtetues shkarkimin e…