Mosha e kandidatit për kryesues të bordit të AKP-së, përplas Kusarin dhe Lekajn

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka miratuar të mërkurën listën e emrave të propozuar nga qeveria për emërimin…

Për një mbledhje të Bordit në AKP, kryesuesi është paguar mbi 3 mijë euro

Fabrika “Sharrcem” nuk kishte përmbushur zotimet e saj për privatizim rreth 9 milionë euro. Për këtë ishte penalizuar nga Agjencia…

Haskuka: Gjatë kësaj jave do të zgjedhim kryesuesin e Kuvendit Komunal

Në seancën e jashtëzakonshme të mbajtur në janar të këtij viti, Kuvendi Komunal i Prizrenit në mungesë të kuorumit ka…
error: