Xhemajli: Emblemën e UÇK-së e porositi dhe aprovoi LPK-ja

Nga fundi i vitit 1997 emblema e UÇK-së u bë e domosdoshme për plotësimin e një prej elementeve që ushtria…

Nesër mblidhen Kryesia dhe Kuvendi i Kosovës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet të hënën nga ora 10:00, ku pritet të caktohet data e seancës…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës.  Kryesia pritet të mblidhet në ora 11:00. Në rend ditë përgatitjet…

​Përmes rregullores së re të Kuvendit do të pamundësohet dështimi i mbledhjeve të kryesisë

Rregullorja e re e Kuvendit të Kosovës pritet të miratohet brenda këtij sesionit dimëror. Me ndryshimet e bëra do të…

​Dështimi i mbledhjes së Kryesisë, Tahiri: Përgjegjësia kryesore bie mbi mazhorancën

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, tha se prej konstituimit të Kuvendit të Kosovës nuk po arrihet që…

Të enjten seancë, Konjufca: Lista Serbe me qëllim po e bojkoton mbledhjen, nuk pranojmë shantazhe

Edhe njëherë ka dështuar mbajtja e mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, kjo për shkak të mungesës së korumit.…

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot pritet që të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Në këtë mbledhje pritet që të caktohet seancë e re…