Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër për të shqyrtuar kërkesën e PDK-së për seancë të jashtëzakonshme për…

Anulohet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Drejtoria për Media dhe Marrëdhënie me Publikun e Kuvendit të Kosovës njoftoi se është anuluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit.…

Mblidhet kryesia e Kuvendit për seancën e jashtëzakonshme për taksën

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mblidhet për të shqyrtuar kërkesën e deputetëve të opozitës për mbajtjen e…

Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës, sot mban mbledhjen e radhës, në të cilën janë paraparë tre pika të rendit të…

Vazhdon seanca e Kuvendit, pozitë e opozitë pajtohen për komisionet

Pas ndërprerjes së seancës së Kuvendit të Kosovës, për shkak të mosmiratimit të ndryshimit për numrin e komisioneve nga gjashtëmbëdhjetë…
error: