Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Kryesia do të mblidhet në ora 11:00. Në këtë…

Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka filluar mbledhja e kryesisë së Kuvendit. Gjatë kësaj mbledhje pritet të shqyrtohen dhe votohen disa projektligje dhe raporte vjetore.…

​Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Këtë të mërkurë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës për të caktuar seancë. Në rend të ditës janë…

Dështon mbledhja e kryesisë, Tahiri: Procesi zgjedhor s’duhet ta ndal punën e Kuvendit

Mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës, e thirrur për sot nuk është mbajtur për shkak të mungesës së kuorumit.…

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, ky është rendi i ditës

Kryesia e Kuvendit do të mblidhet sot për të miratuar pikat që pritet të procedohen në Kuvendin e Kosovës për…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet të hënën për të caktuar datën e seancës së parë për sesionin…

Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet këtë të martë. Mbledhja që pritet të mbahet në ora 15:00 Në…

​Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për seancë plenare. Kryesia do të…

​Tahiri për dështimin e mbledhjes së Kryesisë: Kjo dëshmon papërgjegjësinë e mazhorancës

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ableard Tahiri e ka quajtur të papërgjegjshme mazhorancë përshkak të…
error: