Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, pritet të caktohet seancë e re

Pas dy dështimesh të njëpasnjëshme, sot sërish pritet që të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës për të caktuar datën…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër duke filluar nga ora 11:00. Në rend dite janë katër pika…

Kryesia sërish pa vendimmarrje për caktimin e seancës plenare

Kryesia e Kuvendit të Kosovës nuk ka pasur vendimmarrje për caktimin e seancës plenare. Pas dy dështimesh të njëpasnjëshme, Kryesia…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, do të caktohet seancë e re për të diskutuar rreth projektit të gazit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Në mbledhjen që pritet të fillojë në orën 11:00…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë të hënën takim duke filluar nga ora 11:00, ku do të caktohet…

Opozita kritikon mazhorancën për dështimin e mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit

Në mungesë të kuorumit ka dështuar të mbahet mbledhja Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Dy partitë opozitare, PDK dhe AAK…

​Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Në mungesë të kuorumit ka dështuar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Dy partitë opozitare, PDK dhe AAK kritikuan…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës pritet të fillojë në…

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Kryesia do të mblidhet në ora 11:00. Në këtë…
error: