Kryesia e Kuvendit sot vendos datën e seancës për votimin e Qeverisë Hoti

Pas dorëzimit të kërkesës së LDK-së për mbajtjen e seancës në të cilën do të votohet për Qeverinë Hoti, Kryesia…

Kryesia e Kuvendit mblidhet nesër për të shqyrtuar kërkesën e LDK-së

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër paradite për të shqyrtuar kërkesën e Grupit Parlamentar të LDK për…

Kuvendi ulë shpenzimet e telefonisë dhe përfaqësimit

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, nën drejtimin e kryetares Vjosa Osmani, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, në…

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e radhës dhe temë e diskutimeve janë gjithsej shtatë pika.…

Vendos Kryesia e Kuvendit: Të martën seancë e jashtëzakonshme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që të martën të mbahet seanca e jashtëzakonshme mbi propozimin e PDK-së dhe…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër për të shqyrtuar kërkesën e PDK-së për seancë të jashtëzakonshme për…

Anulohet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Drejtoria për Media dhe Marrëdhënie me Publikun e Kuvendit të Kosovës njoftoi se është anuluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit.…

Mblidhet kryesia e Kuvendit për seancën e jashtëzakonshme për taksën

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mblidhet për të shqyrtuar kërkesën e deputetëve të opozitës për mbajtjen e…