Ambasadori gjerman reagon për dështimet e mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit

Dështimet e mbledhjeve të Kryesisë së Kuvendit të Kosovës për të caktuar seancat plenare kanë nxitur reagimin e ambasadorit Gjermanisë…

​Mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet për takim në orën 11:00. Në rend dite është pika e papërfunduar…

Dështon sërish mbledhja e kryesisë, Konjufca cakton seancën e radhës për ditën e enjte

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës ka dështuar të mbahet sërish. Edhe këtë herë ishte kryetari i Kuvendit të…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë nesër mbledhje duke filluar nga ora 11:00. Në rendin e ditës do…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, pritet të caktohet seancë e re

Pas dy dështimesh të njëpasnjëshme, sot sërish pritet që të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës për të caktuar datën…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet nesër duke filluar nga ora 11:00. Në rend dite janë katër pika…

Kryesia sërish pa vendimmarrje për caktimin e seancës plenare

Kryesia e Kuvendit të Kosovës nuk ka pasur vendimmarrje për caktimin e seancës plenare. Pas dy dështimesh të njëpasnjëshme, Kryesia…

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, do të caktohet seancë e re për të diskutuar rreth projektit të gazit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Në mbledhjen që pritet të fillojë në orën 11:00…

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë të hënën takim duke filluar nga ora 11:00, ku do të caktohet…

Opozita kritikon mazhorancën për dështimin e mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit

Në mungesë të kuorumit ka dështuar të mbahet mbledhja Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Dy partitë opozitare, PDK dhe AAK…
error: