​Arrestohet një person në Fushë Kosovë, detyroi një femër të kryej marrëdhënie seksuale

Është arrestuar një person në Fushë Kosovës me dyshimin se sulmoi dhe detyroi një femër që të kryejë marrëdhënie seksuale.…