MSh ndan gjysmë milion euro për vizitat në shtëpi për gratë shtatzëna dhe fëmijët në kryeqytet

Ministria e Shëndetësisë ka ndarë gjysmë milion euro për qytetarët e Komunës së Prishtinës në kuadër të projektit “Vizita në…

Klitschko: Gjysma e familjeve në Kiev ende pa energji elektrike

Dy ditë pas një breshërie raketash ruse kundër furnizimit me energji elektrike dhe ujë të Ukrainës, gjysma e familjeve në…