KRU Prishtina: Ndërhyrjet e paautorizuara në ujësjellës, çrregullon furnizimin me ujë

KRU Prishtina ka reaguar ndaj ndërhyrjeve të  paautorizuara në sistemin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, duke thënë se një…

Pëlcet gypi, një pjesë e Prishtinës mbetet pa ujë

Para pak çastesh ka ndodhë një pëlcitje e gypit të ujit në mes të asfaltit në rrugën “Hasan Remniku” në…

Rezervuarët e ujit po pastrohen dhe dezinfektohen

KRU “Prishtina” njoftoi se sot u pastrua dhe dezinfektua rezervuari i ujit në stacionin e pompave “Kroni” në Fushë Kosovë.…

Zhbllokohet puseta e kanalizimit në rrugën ”Rrustem Statovci”

Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujërave të zeza, sapo morën informatën se ka bllokim të pusetës së kanalizimit në…

Ujërat e zeza vërshojnë rrugën “Rrustem Statovci” në Prishtinë

Ka tri ditë që rruga “Rrustem Statovci” në Prishtinë është vërshuar nga ujërat e zeza nga bllokimi i një pusete.…

Sanohet defekti, rikthehet furnizimi me ujë në Bardh të Madh

Pas një pune tejet të vështirë, në kushte të jashtëzakonshme, me punë të pandëprerë që nga dita e djeshme ekipet…

Parku i Biznesit në Drenas pa ujë deri në ora 14:00

Parku i Biznesit në Drenas gjatë ditës së sotme, nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshëm duke filluar…

KRU Prishtina koordinon bashkëveprimin me Komunën e Prishtinës

Ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv të KRU Prishtina, Kapllan Parduzi është takuar sot me kryetarin e Prishtinës Shpend Ahmeti,…

KRU “Prishtina”: Paguani faturat që të ketë furnizim të stabil

Përveç funksionimit të mirëfilltë të trajtimit dhe shpërndarjes së barabartë të ujit të pijshëm te të gjithë konsumatorët tanë, gjithçka…

Rikthehet furnizimi me ujë të pijshëm në lagjen “Taslixhe” në kryeqytet

Sanim pas sanimi, edhe kësaj here ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit “Prishtina” me një punë disa orëshe, para…