Bordi i ri kritikon të vjetrin: Raporti i KRU “Prishtina” negativ dhe me humbje

Bordit i Përkohshëm i Drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, sot po shqyrton raportin vjetor 2019, pagat e zyrtarëve…

Nuk ka lirim nga pagesat e ujit gjatë pandemisë

Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka njoftuar se nuk ka pranuar asnjë kërkesë zyrtare nga Qeveria e Kosovës për mos pagesë të…

KRU Prishtina intervenon në rrjetin e kanalizimit në rrugën “Muhamet Qami”

Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujërave të zeza, kanë nisur punimet për rregullimin e sistemit të rrjetit të kanalizimit…

Pastrohen pusetat e ujërave të zeza në Prishtinë dhe Fushë Kosovë

Ekipe shtesë të mirëmbajtjes së rrjetit të ujërave të zeza, gjatë ditës së sotme po vazhdojnë me intervenime në puseta…

KRU “Prishtina”: Nuk do të ketë shkyçje të borxhlinjve, ishte një gabim teknik

KRU “Prishtina” pak më parë dërgoi një komunikatë ku njoftoi se ka filluar me shkyçjen masive të konsumatorëve për mospagesë…

Fillojnë shkyçjet nga sistemi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit

KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se nga data 1 shkurt 2019, e…

Disa këshilla për përdorimin e ujit në objekte banesore/shtëpiake

KRU “Prishtina” ka dhënë disa këshilla se si të përdoret dhe kursehet uji i pijshëm në këtë kohë pandemie. “Kontrolloni…

KRU ”Prishtina” bën thirrje për pagesa të shërbimeve për ujë dhe kanalizim

KRU ”Prishtina” falënderon të gjithë konsumatorët  për pagesa të shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Ndërkohë që ka kërkuar nga konsumatorët…

Bordi i KRU “Prishtina” jep detaje për shkarkimet në këtë ndërmarrje

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, ka dhënë detaje shtesë rreth situatës së krijuar pas…