Vërshimet nga shiu, KRU “Prishtina” njofton për cilësinë e ujit

Gjatë ditës së sotme, pas situatës së krijuar së fundmi nga reshjet e dendura atmosferike të shiut e borës, Departamenti…

Turbullohet uji në Ibër Lepenc, KRU Prishtina njofton për vendet që mbesin pa ujë

KRU “Prishtina” njofton se uji në kanalin e Ibër Lepencit është turbulluar, kjo si  pasojë e reshjeve të shiut. “Si…

​KRU Prishtina njofton për nivelin e ujit në liqenin e Badocit dhe të Batallvës

Niveli i ujit në liqenin e Badocit është 638.38m mbi nivelin e detit ose -11.4m nën nivelin e kapërderdhjes. Ndërsa…

KRU “Prishtina”: Furnizimi po vazhdon edhe përkundër uljes së nivelit të ujit në Batllavë e Badoc

KRU “Prishtina” ka njoftuar se ka rënie të nivelit të ujit në liqenin e Batllavës dhe Badocit. Por pavarësisht kësaj,…

Lagjja “Sofalia” sot pa rrymë dhe pa ujë

Lagja “Sofalia” në Prishtinë gjatë ditës së sotme do të mbetet pa rrymë, për shkak të punimeve në rrjet. E…

​Dëmtohet një gyp i ujit në “Breg të Diellit” në Prishtinë

Një gyp i ujit është dëmtuar në rrugën “Xheladin Hana” në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë. Kështu ka njoftuar…

​‘Sofalia’ sot pa furnizim me ujë të pijshëm

KRU Prishtina ka njoftuar se për shkak të ndërprerjes së planifikuar me energji elektrike nga ana e KEDS-it javën e…

Rritet borxhi ndaj ujësjellësit “Prishtina”, mbi një milion euro vetëm gjatë pandemisë

Pandemia COVID-19 goditi gjithë globin. E pa prekur nga kjo situatë e krijuar nga COVID-19, nuk mbeti as Kompania Rajonale…

Në disa lagje të kryeqytetit sot do të ketë reduktime të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton për disa punime teknike të domosdoshme dhe si pasojë disa nga lagjet e kryeqytetit…

Në disa lagje të kryeqytetit nesër do të ketë reduktime të ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton për disa punime teknike të domosdoshme dhe si pasojë disa nga lagjet e kryeqytetit…
error: