​Gjashta fshatra të Shtimes mbesin pa ujë

Gjashtë fshatra të Komunës së Shtimes kanë mbetur pa ujë që nga mbrëmë. Kompania Rajonale Ujësjellësit “KRU-Prishtina” kanë njoftuar se…

Qendra e Drenasit nesër tri orë pa ujë

Qendra e qytetit të Drenasit nesër do të mbesë pa ujë nga ora 08:00-11:00 e mëngjesit. Kjo për shkak të…

KRU “Prishtina” ka një kërkesë për konsumatorët

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, u ka bërë thirrje konsumatorëve të saj që të kenë kujdes të shtuar gjatë vendosjes…

​Rikthehen reduktimet e ujit në Prishtinë

Shkak i reshjeve të shiut sërish janë rikthyer reduktimet e ujit. Kompania e Rajonale e Ujësjellësit “Prshtina”, njofton se nga…

Borxhi ndaj KRU “Prishtina” dërgohen rreth 1 mijë lëndë te Përmbaruesit Privat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” Sh.A ka dërguar 1 mijë lëndë të borxhlinjve tek Përmbaruesit Privat. Kjo vlen për konsumatorët…

Prishtina pa ujë, Xhafa thotë se po punojnë me vetëm 40 për qind të kapacitetit

Pothuajse të gjitha lagjet e Prishtinës dhe zonave përreth, si Obiliqi dhe Fushë Kosova, po vazhdojnë të përballen me reduktime…

Rajoni i Prishtinës vazhdon të mbetët pa ujë

Qytetarët e Prishtinës, Fushë Kosovës, Obiliqit e Drenasit  po vazhdojnë të përballen me reduktime e shpeshherë edhe me ndërprerje të…

KRU “Prishtina” paralajmëron ndërprerje të ujit në disa lagje të kryeqytetit

Disa lagje në Prishtinë mund të mbesin pa ujë si pasojë e shpërthimit të një gypi të Badocit. Këtë lajm…

Kryeqyteti vazhdon të përballet me reduktime të ujit, KRU “Prishtina” dështon me furnizimin 24 orësh

Pothuajse të gjitha lagjet e Prishtinës, përveç Qendrës, po vazhdojnë të përballen me reduktime të shpeshta të ujit. Edhe pse…

Turbullohet Badoci, reduktime në Prishtinë, Fushë Kosovë e Obiliq

KRU “Prishtina” ka njoftuar se nga sonte do të reduktojnë prodhimin e ujit në fabrikën e Badocit, për shkak të…