Ekipet e KRU Prishtina kujdesen që konsumatorët të mos mbeten pa ujë të pijes

Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit Prishtina sot  kanë intervenuar në shumë lokacione, me qëllim të sanimit të dëmeve…

KRU “Prishtina” fton qytetarët që kanë mundësi të paguajnë shërbimet

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të paguajnë shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit.…

KRU “Prishtina”: Furnizimi me ujë është stabil, shpenzojeni sa më racional

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” u ka bërë thirrje të gjithë konsumatorëve për shpenzim racional të ujit të pijshëm. Kjo…

Dëmtohet gypi i ujit në Bresje të Fushë Kosovës

Në orët e hershme të mëngjesit të ditës së sotme ka pëlcitur tubi i ujit me diametër fi 250 mm…

Vijon aksioni për shkyçjet individuale nga shërbimet e ujësjellësit e kanalizimit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njoftoi se aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e rrjetit të ujësjellësit…

Konsumatorët me borxh mbi 100 euro do të shkyçen nga ujësjellësi

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit si, Prishtinë, Fushë Kosovë, Obiliq, Lipjan,…