Disa lagje në Prishtinë do të mbeten pa furnizim me ujë

KRU Prishtina njofton konsumatorët e lagjeve “Dardania”, “Lakrishte” dhe një pjesë të lagjes “Kalabria” në Prishtinë, se do të kenë…

Punime në rrjetin e ujësjellësit, këto zona do të mbesin pa ujë të dielën

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se këtë të diel, më 24 prill, kanë planifikuar realizimin e disa punimeve…

Disa zona në Prishtinë mbesin pa furnizim me ujë

Disa zona në Prishtinë do të mbesin pa ujë të pijes, kjo meqë  Kompania Rajonale e Ujësjellësit “KRU” Prishtina do…

​Disa zona të Prishtinës do të mbeten pa ujë të pijes

Me të filluar nga ora 11:00, disa lagje në Prishtinë nuk do të kenë ujë. Kjo si shkak i punimeve…

Bordi aprovon dorëheqjen e kryeshefit të ri të KRU “Prishtina” (Dokument)

Bordi i përkohshëm i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” ka shfuqizuar vendimin e datës 18 nëntor për përzgjedhjen e kandidatit…

Lipjani pa ujë të pijshëm

KRU Prishtina njofton se për shkak të ndërprerjes së planifikuar energjetike nga ana e KEDS-it, sot do të ketë ndërprerje…

​Prishtinë, “Bregu i Diellit” e “Muhaxherët” mbesin pa ujë

Banorët e lagjeve “Bregu i Diellit” dhe të “Muhaxherëve” në Prishtinë kanë mbetur pa furnizim me ujë. Nga Kompania Rajonale…

Drenasi nesër katër orë pa ujë të pijshëm

KRU “Prishtina” njofton se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm për konsumatorët…

KRU “Prishtina” njoftim për konsumatorët

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton konsumatorët se duke filluar nga dita e nesërme do të fillojë të trokas në…

Nga dëmtimi i një gypi, disa pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë të pijes

Punimet individuale, gërmimet private, shpeshherë po krijojnë probleme në sistemin e rrjetit të ujësjellësit. Një dëmtim i tillë ka ndodhur…