Protestë për të tretën ditë për serbin që u arrestua për krime lufte

Për të tretën ditë me radhë, në Graçanicë është protestuar në kundërshtim të arrestimit të Dragisha Milenkoviq, për të cilin…

Sërish protestë në Graçanicë pasi një serb u arrestua për krime lufte

Për të tretën ditë me radhë, në Graçanicë po protestohet në kundërshtim të arrestimit të Dragisha Milenkoviq, për të cilin…

Ngrihet aktakuzë kundër një personi për krime lufte kundër popullsisë civile

Prokuroria Speciale e Kosovës ka informuar se ka ngritur sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, aktakuzë në…

HRW: Rusia ka hapur qendër të torturës në Herson

Forcat ruse që pushtuan qytetin jugor ukrainas të Hersonit dhe e patën nën kontroll nga marsi deri në nëntor të…