Osmani në Samitin Brdo-Brijun: Krimet e kryera nga regjimi i Millosheviqit janë krime lufte dhe gjenocid

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në fjalën e saj në Samitin e presidentëve të rajonit në Brdo-Brijun, duke folur për…