​Bislimi: Angazhimi i parë në çështjen e dialogut ka qenë krijimi i një memorie institucionale

Për dialogun Kosovë-Serbi dhe integrimin evropian ka folur zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Besnik Bislimi në 100 ditëshin e Qeverisë…