Shpërbëhet Asociacioni i Zyrtarëve Zgjedhorë Evropianë

Asociacioni i Zyrtarëve Zgjedhorë Evropianë (ACEEO) është shpërbërë në heshtje pas dështimit për të arritur kuorumin për të votuar për…

Regjistrohen dy parti të reja në Kosovë, Radoniqi: Do të dërgojmë një ekip për zgjedhjet në Slloveni

Tashmë Lista “Guxo” në krye me Donika Gërvallën dhe “Bashkimi për Ndryshim Anamorava” e kryesuar nga Isa Agushi janë regjistruar…

KQZ kërkon përjashtimin e Rusisë dhe Bjellorusisë nga ACEEEO, në të kundërtën paralajmëron se do të tërhiqet vet

Me nëntë vota për Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që të njoftohet Asociacioni i Zyrtarëve Zgjedhor Evropian (ACEEEO)…

​Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Fillimi i reformës zgjedhore dhe rishikimi i Ligjit për financimin e partive politike janë kërkesat që shoqëria civile i ka…

​KQZ nuk miraton dërgimin në Prokurori të shkeljeve për blerjen e dezinfektuesve

Komisioni Qendror Zgjedhor nuk ka miratuar raportin e auditimit për dërgimin në prokurori të shkeljeve për blerjen e dezinfektuesve, maskave…

KQZ certifikon rezultatin e zgjedhjeve në Komunën e Kllokotit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka certifikuar rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve në Komunë e Kllokotit, kjo…

Voton kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi

Kanë filluar të hapen disa nga qendrat e votimit. I pari që votoi është kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve…

Radoniqi: Fushata zgjedhor fillon me 16 shtator, është çështje ligjore nuk mund të ndryshohet

Kryesuesi i Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), Kreshnik Radoniqi ka bërë të ditur se fushata zyrtare për zgjedhje lokale do të…

​Certifikohen 48 subjektet e para politike, KQZ kërkon alternativë për “1 Tetorin”

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve filloi procesin e certifikimit të subjekteve politike dhe kandidatëve të tyre për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale…

KQZ miraton planin operacional, fushata zgjedhore nis më 16 shtator

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka mbajtur mbledhjen e parë nën kryesimin e kryetarit të ri të këtij institucioni, Kreshnik…