​Marrëveshja financiare me Hungarinë, Murati: Kosova mund të marrë kredi prej 62 milionë euro

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar Projektligjin për ratifikimin e amendamentit numër 1  të marrëveshjes të lidhur ndërmjet…

Kredi 30 milionë euro për të ndihmuar ndërmarrjet publike

Është nënshkruar marrëveshja mes Ministrisë së Financave dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për projektin “Kredia e likuiditetit të…

Kredi në vlerë 100 milionë euro, qeveria miraton nismën për negocim me BE-në

Kabineti qeveritar ka miratuar nismën për negocimin e marrëveshjes së kredisë në mes të Republikës së Kosovës, e përfaqësuar nga…

Kredia për ekonominë në Shqipëri u rrit me 19 miliardë lekë në muajin mars

Kredia për ekonominë u rrit 19 miliardë lekë ose afro 150 milionë euro, në muajin mars të këtij viti në…

Shoqëria civile: Bankat të zgjerojnë planet për pezullimin e pagesave të kredive

Katërmbëdhjetë organizata të shoqërisë civile në vend kanë reaguar pas gjendjes me koronavirus duke i bërë thirrje Qeverisë së Kosovës…

Pezullohen pagesat e kësteve të kredisë

Guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti, së bashku me anëtarët e Bordit Ekzekutiv ka zhvilluar takime gjatë dy javëve të fundit…

Gjermania ofron kredi të pakufizuara për të shpëtuar bizneset nga koronavirusi

Qeveria gjermane ka ofruar kredi në një sasi të pakufizuar për të gjitha kompanitë që duan që të mbajnë ekonominë…
error: