Qendra për Trajnime Kreative njofton rreth bashkëpunimit të suksesshëm të sistemit arsimor bullgar me Google

Transformimi i arsimit parashkollor dhe shkollor, zhvillimi i mjedisit STEM, zgjerimi i partneritetit me gjigantin e teknologjisë Google, suksesi në…

Prishtina ide kreative për parandalim të kalimit të këmbësorëve në semaforë

Komuna e Prishtinës ka bërë disa ndryshime në vendkalimet e këmbësorëve të rregulluara me semaforë. Për të parandaluar kalimin teksa…

Si ta zhvilloni pasionin për fotografinë me ndihmën e telefonave inteligjentë

Brezi i njohur si ‘millennials’ shpenzojnë pjesën më të madhe të ditës me telefon në dorë. Rrjetet sociale, pazar online,…