Miftaraj: Shkarkimi i Dakës i pamundur pasi shtyhen zgjedhjet

Drejtori ekzekutiv i Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj po e konsideron ndërhyrje dhe presion direkt ndaj Komisionit Qendror…

KQZ: Zyra e Partive rekomandoi në kundërshtim të plotë me nenin 29, germën q – Do të presim vendimin e PZAP-it

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se subjektet politike, ato që u certifikuan, por edhe ato që u refuzuan, tashmë…

​Kryeziu: Dënojmë ashpër linçimin që i është bërë Valdete Dakës

Demokracia në Veprim (DnV) dënon gjuhën linçuese ndaj kryetares së Komisionit Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka. Ismet Kryeziu nga…

Limaj: KQZ-ja është shndërruar në një lojtar politik aktiv

Nisma Socialdemokrate ka reaguar ndaj vendimit të KQZ-së për mos certifikim të partisë dhe të listës së kandidatëve për deputetë.…

LVV: Daka veproi si marionetë në duart e kumbarëve

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj vendimit të Komisionit Qendror Zgjedhor për mos certifikimin e listës së saj për zgjedhjet e…

KQZ nuk certifikon listat e LVV-së, AAK-së dhe Nismës

Lista e Lëvizjes Vetëvendosje, AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate nuk është certifikuar nga KQZ-ja. Kjo për shkak se nuk kanë larguar…

KQZ certifikon listat e PDK-së dhe LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit

Lista e LDK-së dhe PDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit është certifikuar nga Komisioni Qendror Zgjedhor. Kjo pasi në listat…

KQZ nuk certifikon listat e LVV-së, AAK-së dhe Nismës

Lista e Lëvizjes Vetëvendosje, AAK-së dhe Nismës Socialdemokrate nuk është certifikuar nga KQZ-ja. Kjo për shkak se nuk kanë larguar…

KQZ voton kundër rekomandimit të ZRPP-së për certifikim në pako të listave të partive politike

Komisioni Qendror Zgjedhor nuk ka votuar rekomandimin e Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike që të certifikoi në pako subjektet…

KQZ voton kundër rekomandimit të ZRPP-së për certifikim në pako të listave të partive politike

Komisioni Qendror Zgjedhor nuk ka votuar rekomandimin e Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike që të certifikoi në pako subjektet…
error: