Reagimi i SShCK-së pas vendimit të Kushtetueses për shkarkimin e pesë anëtarëve të KPMShCK-së

Gjykata Kushtetuese ditë më parë ka shfuqizuar vendimin për shkarkimin e pesë anëtarëve të Këshilli të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin…

Kushtetuesja shfuqizon vendimin për shkarkimin e pesë anëtarëve të KPMSHCK-së

Gjykata Kushtetuese ka shfuqizuar vendimin për shkarkimin e pesë anëtarëve të anëtarëve të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil…

Sindikata e Shërbimit Civil mirëpret vendimin e Kushtetueses për anëtarët e KPMShCK

Sindikata e Shërbimit Civil të Kosovës ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Kushtetuese sa i përket çështjes së anëtarëve të KPMShCK.…

Shkarkohen anëtarët e KPMSHCK-së

Me 62 vota për, 3 vota kundër dhe 11 abstenimi Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar pesë anëtarët e Këshillit të…

Mazhoranca do të tentojë shkarkimin e 5 anëtarëve të KPMShCK-së

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mblidhet për të vijuar seancën plenare të nisur më 24 qershor. Kanë mbetur…

KPMShCK për një vit shpenzoi 273 mijë euro, prej tyre 195 mijë për paga dhe mëditje

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere është shqyrtuar raportit vjetor financiar i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për…

Rama nuk pajtohet me shkarkim, dorëzon ankesë në KPMShCK

Ish-drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Konfiskuar dhe Sekuestruar, Rrahim Rama nuk po pajtohet me vendimin…

Sindikata kërkon nga Kuvendi funksionalizimin e KPMShCK-së

Për mosemërimin e anëtarëve të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës (KPMShCK) dhe ndarjen e pagës shtesë në shërbimin publik me rastin…