Kuvendi s’miraton raportin vjetor të KPMShC-së

Kuvendi i Kosovës nuk ka miratuar raportin vjetor të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës për vitin…

Komisioni për Administratë Publike inicion shkarkimin e anëtarëve të KPMShC-së

Me gjashtë vota për, katër kundër, Komisioni për Administratë Publikë, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, ka iniciuar shkarkimin e…