Selimi: SHBA mbetet partneri kryesor në fushën e sundimit të ligjit

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, deklaroi se Shtetet e Bashkuara mbesin partner kryesor i Kosovës në fushën e sundimit të…

​KPK dhe ATK me marrëveshje bashkëpunimi

 Kryesuesi i Këshillit Prokurorial i Kosovës, Bahri Hyseni dhe Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, kanë…

Hyseni priti në takim anëtarin më të ri të KPK-së nga radhët e fakulteteve juridike

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, ka pritur në takim anëtarin më të ri të KPK-së nga radhët…

KPK miraton një sërë aktesh të rëndësishme institucionale

Nën masat e mbrojtjes nga pandemia dhe përmes komunikimit në distancë, Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi…

Shpallet konkurs për 8 prokurorë të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), nën masat e mbrojtjes nga pandemia COVID-19 dhe përmes video konferencës ka mbajtur takimin e…
error: