KOSTT: Bregu i Diellit, një pjesë e Mati 1 dhe Velanisë janë pa energji elektrike

Konsumatorët e lagjes Bregu i Diellit që nga mesdita janë pa energji elektrike, ndërkohë që KOSTT dhe KEDS po vazhdojnë…

​Këto tri lagje të Prishtinës edhe sot mbesin pa rrymë

Lagjia Bregu i Diellit, një pjesë e Velanisë dhe Matit 1 sërish sot kanë mbetur pa energji elektrike. Nga KOSTT…

Rikthehet rryma në një pjesë të Prishtinës

KOSTT ka njoftuare se ekipet e KOSTT dhe KEDS kanë arritë që ta eliminojnë defektin në disa lagje të Prishtinës,…

KOSTT njofton për arsyen e ndërprerjes së rrymës në “Bregun e Diellit”

Bregu i Diellit ka mbetur pa energji elektrike. E për këtë është sqaruar KOSTT, i cili ka thënë se kjo…

Deputetët zgjodhën një anëtare grua në bordin e KOSTT-it

Deputetët e Kuvendit të Kosovës zgjodhën Arina Gashi-Hamdiun, anëtare të bordit në KOSTT. Në votimin ku parashihej vetëm pjesëmarrja e…

Hoti priti në takim Bordin e KOSTT-it

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot në takim Bordin e KOSTT-it të kryesuar nga kryesuesi i Bordit, Jeton…

Mbahet mbledhja konstituive e Bordit të Drejtorëve të KOSTT-it

Në Selinë Qendrore të KOSTT-it u mbajt mbledhja konstituive e Bordit të Drejtorëve të KOSTT-it, konform vendimit të Kuvendit të…

Deputetët zgjedhin kryeshefin dhe tre anëtarë të KOSTT-it

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur kryeshefin e KOST-it dhe tre anëtarët e këtij bordi me mandat katërvjeçar. Të zgjedhurit e…

KOSTT-KESH nënshkruajnë kontratë për shërbimet e rezervës manuale për Restaurimin e Frekuencës

Kryeshefi ekzekutiv i KOSTT Ilir M.Shala dhe administratori i Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) Benet Beci, nënshkruan sot kontratën për shërbimet…

Nënshkruhet marrëveshja e re e kyçjes KOSTT/ENTSO-E

Pas votimit të suksesshëm në prill nga ana e Grupit Regjional të Evropës Kontinentale (RGCE), sot kryeshefi ekzekutiv i KOSTT…
error: