​Përfaqësuesit e BE-së kërkojnë që gratë të përfshihen në dialogun Kosovë-Serbinë

Ani pse Kosova është në rrugë të mirë sa i përket barazisë gjinore, vërehet mungesa e grave në dialogun me…

​Kërkohet të ketë më shumë gra në tryezën e dialogut Kosovë-Serbi

Në tryezën e dialogut Kosovë – Serbi duhet të ketë më shumë gra dhe ka ardhur koha që kjo të…

Serbia të mbahet përgjegjëse për krimet e kryera në Kosovë

Në takimin e dytë me palën serbe në Bruksel, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti i kujtoi përfaqësuesve të Serbisë nevojën…

​Cakolli: Raportimi për dialogun me Serbinë nuk do të duhej të kufizohej në “raportim” nëpër rrjete sociale

Eugen Cakolli nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) thotë se raportimi për dialogun me Serbinë nuk do të duhej të…

Von Cramon pret përafrim pozicionesh në dialogun Kosovë-Serbi

Raportuesja e Kosovës në Parlamentin Evropian, Viola Von Cramon thotë se ka biseduar me Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti rreth…

Vlerësohet se është momentumi i duhur për arritjen e marrëveshjes finale Kosovë-Serbi

Në kuadër të konferencës “Kapitull i ri i dialogut Kosovë-Serbi” të Institutit Demokratik të Kosovës (KDI), njohësit e këtij procesi…

​Qeveria Kurti kritikohet për mungesë të platformës për dialogun Kosovë-Serbi

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) është duke mbajtur konferencën “Kapitull i ri i dialogut Kosovë-Serbi” me përfaqësues nga partitë parlamentare. …

Haradinaj: Kurti mashtrues ordiner, qasja e tij në dialog është e rrezikshme

Ish kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e konsideron të rrezikshme e te gabuar çasjen e kreut të Qeverisë së Kosovës,…

​Kurti raporton në Kuvend mbi ecurinë e procesit të dialogut me Serbinë

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot seancë plenare. Para deputetëve do të raportojë kryeministri Albin Kurti mbi ecurinë e…
error: