Mbledhja e dy qeverive Kosovë-Maqedoni e Veriut mbahet në shtator

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë së Veriut pritet të mbajnë mbledhjen e përbashkët në shtator të këtij viti,…

​Hapet vendkalimi kufitar në mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njofton se të dielën, do të mbahet ceremonia e hapjes së vendkalimit kufitar tjetër…