Apeli i jep të drejtë vendimit të BQK-së për KS “Kosova e Re”

Gjykata e Apelit ka aprovuar ankesën e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës në lidhje me aktvendimin e Gjykatës Themelore…

​Themelorja pezullon revokimin e licencës për “Kosova e Re”, BQK do t’i drejtohet Apelit

Gjykata Themelore në Prishtinë ka pezulluar revokimin e licencës për kompaninë e sigurimeve “Kosova e Re”. Kjo u bë e…

BQK ia revokon licencën kompanisë së sigurimeve “Kosova e Re”

Banka Qendrore e Kosovës (BQK) sot ia ka revokuar licencën kompanisë së sigurimeve “Kosova e Re”, pasi ndër vite kjo…

Falimenton kompania e sigurimeve “Kosova e Re”

Banka Qendrore e Kosovës shpalli likuidimin e kompanisë së njohur të sigurimeve “Kosova e Re”. Guvernatori i BQK-së, Fehmi Mehmeti…

“Kosova e Re” në Arbitrazh, Rizvanolli: Rrezikojmë të paguajmë deri në 20 milionë euro

Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli, e ka quajtur projekt të vdekur termocentralin “Kosova e Re”, por që vendi rrezikon të…

“Contour Global” heq dorë nga ndërtimi i termocentralit “Kosova e Re”

Kompania “Contour Global” është tërhequr nga plani për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re”, projekt ky i planifikuar të nisë…

GAP kërkon të vlerësohet projekti për ndërtimin e “Kosovës së Re”, përbën ndihmë shtetërore të palejuar

Departamenti i Ndihmës Shtetërore dhe Komisioni i Ndihmës Shtetërore duhet t’i japin prioritet vlerësimit të projektit “Kosova e Re” dhe…
error: