​Grubi: Vendim i madh sot në Gjykatën Kushtetuese për Korridorin 8 dhe Korridorin 10

Zëvendëskryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi ka treguar për vendimin e Gjykatës Kushtetuese për korridorin e 8…

Maqedonia Veriore i hap rrugë Korridorit 8

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut ka miratuar Ligjin për ndërtimin e Korridorit 8. Këtë lajm e ka bërë të ditur…