​52 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 52 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit nëntë qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Kosovë,…

​48 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 48 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit katër qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Kosovë,…

​49 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 49 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit nuk është shënuar asnjë rast i ri me COVID-19…

​Pesë raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar pesë raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

​Gjashtë raste të reja me COVID

Në 24-orëshin e fundit janë shënuar gjashtë raste të reja me COVID-19 në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast…

66 raste aktive me COVID në Kosovë

Aktualisht janë 66 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e janë shënuar pesë raste të reja me koronavirus, dhe nuk…

20 të shëruar nga koronavirusi sot në Shqipëri

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë regjistruar 20 raste të reja me COVID-19 nga 679 testime të kryera…

​Ja sa raste aktive me COVID janë në Kosovë

Aktualisht janë 148 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e fundit janë regjistruar 12 raste të reja me koronavirus, ndërsa…

247 raste aktive

Aktualisht janë 247 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e fundit janë regjistruar 12 raste të reja me koronavirus, ndërsa…

​Ja sa raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë

Aktualisht janë 282 raste aktive me COVID-19. Në 24 orët e fundit janë regjistruar katër raste të reja me koronavirus,…