Shtohen rastet me koronavirus në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë kryer 805 testime nga të cilat…

Shqipëria konfirmon 35 raste të reja me koronavirus

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se nga 165 testime, 35 qytetarë kanë rezultuar të infektuar dhe 141 të shëruar në 24…

17 raste të reja me koronavirus në Kosovë

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë konfirmuar 17 raste me koronavirus nga 204 testime dhe fatmirësisht asnjë me…

​Rritje e lehtë e rasteve aktive me COVID

Aktualisht janë 65 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e janë shënuar 14 raste të reja me koronavirus, dhe nuk…

​Ja sa raste aktive me COVID janë në Kosovë

Aktualisht janë 138 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e fundit janë regjistruar tetë raste të reja me koronavirus, ndërsa…

Ja sa raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë

Aktualisht janë 350 raste aktive me COVID-19. Në 24 orët e fundit janë regjistruar 14 raste të reja me koronavirus,…

Shqipëria konfirmon 44 të infektuar sot me koronavirus

Në 24 orët e fundit në Shqipëri kanë rezultuar pozitivë me koronavirus 44 qytetarë nga 914 testime. Ministria e Shëndetësisë…

73 raste të reja me koronavirus në Shqipëri

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë konfirmuar 73 raste të reja me koronavirus nga gjithsej 1.132 testime dhe…

68 raste të reja me koronavirus sot në Shqipëri

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë konfirmuar 68 raste të reja me COVID-19 nga 1.249 teste dhe fatmirësisht…

28 raste të reja me koronavirus sot në Shqipëri

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë raportuar 28 raste të reja me COVID-19 nga 1.086 testime dhe fatmirësisht…