Vetaksident në Ferizaj, humb jetën një person

Një person ka ndërruar jetë pas një vetaksidenti që ndodhi në fshatin Mirosalë të Ferizajt. I ndjeri, vdekjen e të…

​Kontrolli dhe siguria e mishit gjatë verës, AUV–Kujdes gjatë transportimit për në shtëpi

Mishi dhe produktet me origjinë shtazore kërkojnë kujdes të veçantë, posaçërisht gjatë stinës së verës ku edhe mbizotërojnë temperaturat e…

Qeveria miraton Koncept Dokumentin për Kontrollin e Ndihmës Shtetërore

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, në pajtim me Rregulloren e Punës së…

KE: Jo kontrolle në kufijtë e brendshëm për COVID-19

Përballë përhapjes së rasteve me koronavirusin e ri në Itali, Komisioni Evropian nuk dëshiron të rivendosë menjëherë kontrollet kufitare brenda…