​Ngritet aktakuzë për kontrabandim me migrantë

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit E.G., i cili gjendet në…

30 ditë paraburgim për kontrabandim me migrantët sirianë

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka caktuar sot masën nga një muaj paraburgim ndaj të pandehurve…

Parandalohet kontrabandimi i pajisjeve mjekësore

Në pikë kalimin kufitar të Hanit të Elezit oficerët doganorë kanë ndaluar sot një automjet që drejtohej nga një shtetas…

Konfiskohen 1200 litra Coca Cola të kontrabanduara në Mitrovicë

Janë konfiskuar 1200 litra Coca Cola të kontrabanduara në regjionin e Mitrovicës. Nga Dogana e Kosovës janë treguar se mallrat…

Arrestohet një oficer doganor dhe një person i dyshuar për dhënie të mitos dhe kontrabandim me barna

Mbrëmjen e së martës është arrestuar një oficer doganor dhe një person i dyshuar për dhënie të mitos dhe kontrabandim…

​Kontrabandim me migrantë, caktohet një muaj paraburgim për S.M

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar 30 ditë paraburgim për  S.M nga komuna e Suharekës, me dyshimin për kryerjen e…