Parandalohet kontrabanda në Vërmicë

Njësitet e antikontrabandës në Vërmicë kanë zbuluar sasi të konsiderueshme të mallit të padeklaruar, ka njoftuar Dogana e Kosovës. Derisa…

Oficerët doganor parandalojnë kontrabandimin e barnave  

Dogana e Kosovës, e përkrahur nga Policia, ka zbuluar një sasi të konsiderueshme barnash të kontrabanduara nga Shqipëria dhe Serbia.…

Oficerët doganor parandalojnë kontrabandimin e fishekëve luftarak 

Oficerët e doganës në Vërmicë kanë arritur të kapin një sasi të konsiderueshme municioni derisa një person me një automjet…

Kontrolli doganor zbulon mallra të kontrabanduara

Dogana e Kosovës ka sekuestruar mallra të kontrabanduara pas një kontrolli të kryer te një biznes në Kamenicë. Bëhet fjalë…

​Policia parandalon kontrabandë me mallra në kufi me Serbinë

Zyrtarë policorë nga Drejtoria Rajonale e Policisë Kufitare (DRPK)-Lindje, të shtunën gjatë realizimit të detyrave të tyre në brezin kufitar…

Gjuajte me armë në drejtim të Policisë në veri, arrestohen 5 persona

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar pesë persona në Zubin Potok derisa gjatë tentimit për ndalim…

Leposaviq, arrestohen dy persona të dyshuar për kontrabandim me mallra

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Leposaviq, të dyshuar për kontrabandim me mallra. Sipas Policisë, ata janë shtetas…

Kalim ilegal i kufirit dhe kontrabandim me mallra në Leposaviq

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person dyshohet të ketë hyrë ilegalisht në Kosovë dhe i njëjti kishte të…

Kontrabandim me mallra, arrestohet i dyshuari me inicialet H.S

Policia e Kosovës, respektivisht Njësia e Task Forcës nga Drejtoria Rajonale e Policisë Kufitare Lindje, ka pranuar informatë se një…

Policia e Kosovës parandaloi dy raste të kontrabandimit me mallra

Në kuadër të planit operacional të Task Forcës, në zonën kufitare “Lindje”, Policia e Kosovës në dy raste të ndara…