Pandemia dhe kontrabanda sfiduan Shërbimin Korrektues në vitin 2020

COVID-19 nuk kurseu as të burgosurit dhe stafin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, përkundër masave që janë ndërmarrë me qëllim…

Parandalohet futja e kontrabandës në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan

Sot rreth orës ‪15:15 në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan ,oficerët korrektues kanë arritur të parandalojnë futjen kontrabandës brenda qendrës.  …

Kontrabandë më mallra në Rogoqicë, kapen 270 kilogramë mish të pulës, 48 pije energjike e 1 kg duhan

Në Rogoqicë të Kamenicës mesnatën e së hënës po bëhej kontrabandë me mallra. Policia gjatë kontrollit në një veturë  ka…

Arrestohet një person për kontrabandim me emigrantë

Drejtoria Rajonale e Policisë Pejë ka arrestuar një person të kërkuar me urdhëresë nga Gjykata Themelore në Pejë, i cili…

​Bastisje në Dubravë, parandalohet kontrabanda

Në Qendrën Korrektuese Dubravë gjatë kontrollimit të gjërave të sjella nga familjarët e një të burgosuri, oficerët korrektues kanë arritur…

Ndalohen tri raste të kontrabandës në Kosovë

Njësitet Antikontrabandë së gjatë detyrave zyrtare kanë konfiskuar sasi të konsiderueshme të mallrave në tri raste të ndara. Në Mitrovicë…
error: