Franca sheh rënie në konsumin e energjisë elektrike dhe gazit

Konsumi i gazit dhe energjisë elektrike në Francë ishte dukshëm më i ulët në javën e fundit të 2022 krahasuar…

Pse është e rëndësishme të njomni bajamet në ujë gjatë natës para konsumimit?

Bajamet janë një thesar i vërtetë i lëndëve ushqyese. Ato janë të pasura me vitamina dhe minerale, dhe në sasi…

​Produktet “Woody” rikthehen në treg për konsum

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka vendosur lejimin e rikthimit në treg për shitje dhe konsum të produktit sallam dhe…