Ambasada e Italisë: Konkurs për pozitën shofer-shërbyes administrativ-centralinist

Ambasada e Italisë në Prishtinë ka nisur procedurën e përzgjedhjes për rekrutimin e një (1) nëpunësi me kontratë me kohë…

Shpallet konkursi për Kryeprokuror të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ka mbajtur takimin e radhës, ku është marrë vendim për shpalljen e konkursit për zgjedhjen…

Konkurs për 31 vende të lira pune

Konkurs për 31 vende të lira pune. Al Trade në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me…

LEKA STEAK HOUSE – Konkurs për kuzhinier

       LEKA KONKURS Restoranti LEKA Steak House shpall konkurs për një (1) kuzhinier i cili ka dëshirë t’i bashkëngjitet stafit…

AL KOSOVAPRESS – Konkurs – Montazhierë me përvojë dhe praktikantë

Agjencia e Pavarur e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për vendin e punës: Dy (2) montazhierë me përvojë Dy (2) montazhierë…

Ambasada e Italisë – Konkurs

SHPALLJE KONKURSI Ambasada e Italisë  në Prishtinë ka nisur një procedurë përzgjedhjeje për pranimin e n.1 nëpunësi me kontratë për…

LEKA Steak House – Konkurs

Leka Holding Sh.A. me seli në Prishtinë, hap konkurs për restorantin LEKA Steak House, i cili do të hapet së shpejti…

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs

Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për: Dy (2) gazetarë praktikantë me pagesë Dy (2) kameramanë praktikantë me pagesë Një…

AL ”KosovaPress”, hap konkurs për shoferë dhe pastruese

Agjencia e Lajmeve KosovasPress shpall konkurs për : 2 shoferë dhe1 pastruese Kriteret për pozitën e shoferit: Të jenë të…

A.L. KosovaPress – KONKURS

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS shpall konkurs për: • Dy (2) gazetarë të nacionalitetit serb• Tre (3) përkthyes të gjuhës serbe…
error: