Mjeku amerikan sjell në Kosovë përvojat në fushën e kirurgjisë plastike

Mjeku Kaveh Alizadeh nga Kolegji Mjekësor i Nju Jorkut, po merr pjesë në Kongresin e Parë Klinik, i cili po…

Zhuri: MSh të investojë më shumë në shërbime kirurgjike

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës po i bën thirrje Ministrisë së Shëndetësisë që të investojnë më shumë në shërbimet kirurgjike.…

Vijon punimet Kongresi i Parë Klinik, Beqiri: Është një iniciativë shumë pozitive

Po vijon dita e tretë e Kongresit të Parë Klinik të organizuar nga Kolegji i Kirurgëve të Kosovës dhe Odës…

​Kongresi i Parë Klinik shihet si mundësi për shkëmbim të përvojave me kirurgë ndërkombëtar

Kongresi i Parë Klinik po shihet se një mundësi për shkëmbim të përvojave më të mira dhe bashkëkohore kirurgjike, por…

​Gorani: Kongresi i Parë Klinik synon shkëmbimin e praktikave të kirurgjisë moderne

Në Prishtinë sot edhe zyrtarisht ka nisur punimet Kongresi i Parë Klinik i organizuar nga Kolegji i Kirurgëve të Kosovës…