Konferenca e PAP trajton kërcënimet nga lajmet e rreme, merr pjesë edhe KosovaPress

Pjesëmarrësit në konferencën e katërt “Media e së ardhmes”, organizuar nga agjencia polake e lajmeve PAP, kanë theksuar rëndësinë e…

Ulaj: T’i lëmë ndarjet partiake e të mendojmë për Kosovën

Në Prishtinë ka filluar konferenca e Lidershipit në Ballkan “Paqja, Siguria dhe Zhvillimi në Ballkanin Perëndimor”, e Federatës Universale të…

​Përfaqësuesit e MCC në ditën e fundit në Kosovë

Sot është dita e fundit që zëvendës presidentja e MCC-se, Alicia Mandeville, do të qëndrojë në Kosovë. Të dielën dhe…

​AAK për protestën e sotme: Qeveria po prodhon vetëm kriza

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës kërkon që me urgjencë në Kuvendin e Kosovës të sillet për miratim Ligji i pagave.…