Gjini pi kafe me një pjesëtar të komunitetit rom: Në vendin tonë nuk ka vend për diskriminim

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka reaguar për rastin e pretenduar të mosshërbimit të disa të rinjve në…

Salijeviq: Ka shenja përmirësimi dhe shpresë për një jetë më të mirë për romët në Kosovë

Nëse bëhet një analizë krahasuar me vitet e mëparshme, ka një përmirësim dhe shpresë për një jetë më të mirë…