Mbi 1 milion euro për komunitetin pakicë, PDK-ja e AAK-ja kundër rishikimit të buxhetit

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim ka miratuar me shumicë votash Projektligjin për rishikimin e buxhetit…