Teknologjia na ndryshoi, por për mirë apo për keq? Flasin qytetarët

Teknologjia ka ndryshuar jetën tonë. Të shumtë janë ata që mendojnë se kjo e ka lehtësuar shumë përditshmërinë tonë, por…

13 shprehitë efikase të komunikimit që duhet t’i kenë liderët

Udhëheqësit janë atë të cilët e mbajnë barrë më shumë mbi supe. Kjo do të thotë që kur udhëheqësit nuk…

Pse njohjet dhe komunikimi i duhur me konsumatorë janë elementet kryesore për rritjen e biznesit?

Shumë kohë më parë shitja e produkteve ose e shërbimeve do të thoshte që të premtohej sesi ai do t’i…

Cilat janë gjërat që kurrë s’duhet zbuluar të tjerëve për veten tuaj

Ne komunikojmë gjithnjë e më shumë, por sikur kuptohemi gjithnjë e më pak. Në botën moderne, komunikimi është në një…

Roli i burimeve njerëzore në vendin e punës

Kultura e kompanisë është besimi, qëndrimet, vlerat dhe sjelljet që karakterizojnë mënyrën se si bashkëveprojnë punonjësit e kompanisë me njëri-tjetrin.…

“Po të dëgjoj”, Basha nis komunikimin online me të rinjtë

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha ka nisur sot komunikimin me të rinjtë në instagram me një pyetje provokuese “Po të…