Arsim Selimi premton që do të jetë zëri i prishtinasve: Problemet e juaja janë edhe problemet e mia

Kandidati për asamble komunale të Prishtinës, Arsim Selimi ka falënderuar qytetarët për mbështetjen dhe kontributin e dhënë gjatë kohës së…

Ngritet aktakuzë ndaj këshilltarit të Kryetarit të Kllokotit

Është ngritur aktakuzë për zyrtarin e Komunës së Kllokotit me dyshimin për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. “Prokuroria Themelore…
error: