​Vushtrri, për herë të parë mbahen garat e diturisë

Për herë të parë në komunën e Vushtrrisë sot kanë nisur garat e diturisë në platformën online për nxënësit e…

​Idrizi: Mbi 5 milionë e 363 mijë euro kemi trashëguar borxh

Në ditën e fundit të vitit 2021, kryetari i komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi ka prezantuar kabinetin e tij qeverisës.…

Ferit Idrizi prezanton 5 nga 55 zotimet e tij për Komunën e Vushtrrisë

Kandidati për kryetar të Vushtrrisë, nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ferit Idrizi, gjatë ditë së djeshme ka paraqitur…

Përkujtohet Emin Ibishi, Tahiri: Ishte një njeri i madh dhe i çmueshëm

Në njëvjetorin e vdekjes, Komuna e Vushtrrisë, ka përkujtuar dhe nderuar muzicientin Emin Ibishi. Për të përkujtuar ish-zyrtarin e Komunës…

Vushtrria ka vendosur se kë ta votojë në këto zgjedhje

Vushtrria ka vendosur se kë ta votoj në këto zgjedhje, e zbulojnë të dhënat e sondazhit të Alternativës Qendra për…

Vushtrria afër finalizimit të shtrirjes së rrjetit të ujësjellësit në të gjitha fshatrat e saj

Kroi i ujit në qendër të qytetit të Vushtrrisë ka shërbyer si i vetmi burim i ujit të pijshëm nga i…

Administrata e Vushtrrisë, për gjashtë muaj ofrohen mbi 30 mijë shërbime për qytetarët

Komuna e Vushtrrisë, përmes Drejtorisë së Administratës, ka ofruar mbi 30 mijë shërbime për qytetarët e saj, e këtë vetëm…

Tahiri: Komuna po mbështet 200 të rinj të kryejnë trajnimet e nevojshme për punësim

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar komune në zgjedhjet e 17 tetorit, Xhafer…