Zjarrfikësit në Prizren, rreth 360 intervenime për vetëm shtatë muaj

Brigada e Zjarrfikësve në Komunën e Prizrenit për shtatë muajt e parë të këtij viti ka intervenuar në 357 raste…

​Bytyqi: Kishim pritshmëri më të larta për rendimentin e grurit

Fushata e korrje-shirjeve është mbyllur me kohë në komunën e Prizrenit, por rendimenti i grurit nuk është ai që pritej.…

RC-W restauron monumentin e NATO-s në Prizren

Ka përfunduar sot projekti i Bashkëpunimit Civil dhe Ushtarak (CIMIC) në të cilin ushtarët italianë të Komandës Rajonale Perëndimore (RC-W)…

Faton Peci, ministri i parë që viziton Komunën e Prizrenit

Është hera e parë që një ministër e ka vizituar Komunën e Prizrenit, prej se Shaqir Totaj ka marrë mandatin…

Testet rapide edhe gjatë fundjavës në Prizren

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se duke u bazuar në rritjen e numrit të rasteve me COVID-19 në nivel vendi,…

​Shaqir Totaj emëron drejtorët e drejtorive komunale

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj sot ka emëruar drejtorët e drejtorive të cilët do të përbëjnë ekzekutivin komunal. Nga gjithsej…

​Kujtim Gashi emërohet nënkryetar i Komunës së Prizrenit

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj sot ka filluar me emërimet në pozita politike në kabinetin e tij. Tashmë është mësuar…

Aktakuzë për keqpërdorim ndaj dy ish-drejtorëve të komunës së Prizrenit dhe zyrtarëve tjerë

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve: I.Th., F.M., R.M., E.B., K.K., në cilësi të personave zyrtarë,…

Prizrenasit presin ndryshime nga zgjedhjet e sotme

Procesi zgjedhor nëpër qendra të votimeve në komunën e Prizrenit po vazhdon normalisht. E në ndërkohë qytetarët janë ata që…

Prizreni ka vendosur për kë të votojë – publikohet sondazhi i radhës nga Alternativa Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike

“Alternativa”, ka publikuar sondazhin për Prizrenin. Mostra është bazuar në përgjigjet e 1052 respondentëve, ndërsa është stratifikuar dy herë, për…