Rama: Transformimi i Prishtinës ka filluar

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama në një vjetorin e qeverisjes së tij në kryeqytet, nëpërmjet një video, ka paraqitur disa…

Prishtina teston alarmin publik

Komuna e Prishtinës sot do të testojë alarmin publik. Sipas njoftimit të komunës, testimi do të bëhet në orën 12:05.…

Edhe Prishtina me agjendë për festën e 28 Nëntorit

Komuna e Prishtinës ka paraparë disa aktivitete në shënim të 110 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë. Në prag të festës…

Komuna e Prishtinës fillon konsultimet për rregulloren e orarit të punës dhe mbrojtjen nga ndotja akustike

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë të ditur se sot për herë të parë është mbajtur seanca…

Komuna e Prishtinës do të subvencionojë protezën e gjirit për gratë me kancer të gjirit

Drejtoria për shëndetësi në Komunën e Prishtinës, ka ndarë subvecione për qytetarët me sëmundje kronike. Nga janari deri me sot…

Më 7 nëntor mbyllen dy rrugë në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për shkak të punimeve, një segment i rrugës “Hollger Petersen” dhe rruga “Mark Raka”,…

Vjedhja e kapakëve të pusetave rrezikon kalimtarët në Prishtinë

Sokol Stanovci është vetëm njëri nga qytetarët që pësoi për shkak të mungesës së kapakëve të pusetave në kryeqytet. Ai…

Vazhdon testimi në qarkoren njëkahëshe për automjetet në Prishtinë

Në Komunën e Prishtinës vazhdon edhe sot testimi i shndërrimit të gjithë unazës qendrore në qarkore njëkahëshe për automjetet. Qarkorja…

​Testimi i qarkores njëkahëshe, KMDLNj: Kryeqytetasit, ‘minj eksperimentalë’ të një eksperimenti të çmendur

Testimi i sotëm i shndërrimit të unazës qendrore të Prishtinës në qarkore njëkahëshe për automjetet, ka nxitur reagime të shumta…

​Unaza kryesore e Prishtinës bëhet njëkaheshe, krijohen kolona të gjata

Ka filluar sot testimi i shndërrimit të unazës qendrore të Prishtinës në qarkore njëkahëshe për automjetet, gjë që ka shkaktuar…